Ergens tussen Yantian en Hong Kong
Door: Dennis
Blijf op de hoogte en volg Dennis
27 September 2008 | China, Yantian
Het gaat nog steeds goed en het is nog steeds leuk.
Ook mag ik bijna alles zelf doen. Gister ben ik in het donker alleen zonder kapt. door straat Malacca gevaren. Een soort ' het kanaal' maar dan in Azie. Aardig druk, maar alles ging ook hier weer goed en was leuk.
Jullie nog nieuws?? schaatsen begint bijna, maar ik moet er nog niet aan denken. Temperaturen onder de 28 graden zijn we al even niet meer tegen gekomen.
Morgen gaan we het zwembad weer vullen voor het weekend.
Dat was het,
Groeten Dennis
27 September 2008 - 07:03
Mama:
Ja schaatsen gaat weer beginnen, de rekening ligt eral! Zwem ze. -
27 September 2008 - 08:44
Papa:
Wel iets anders dan met een bootje de Vlietlanden op. Lijkt mij best wel weer een leuke ervaring om te doen je wil opleggen aan een "bootje"van 300 meter. Ik stuur het weeknd nog een mail al is er niets schokkends. Zwem ze. -
28 September 2008 - 15:26
Anneke G.:
Hee Dennis, erg leuk om je verhalen te lezen joh! Volgens mij moet je het geweldig leuk hebben. Even iets anders dan 40 uur achter een buro!
Veel plezier nog en tot je volgende verhaal maar weer.
Groetjes van de Gijsmannen -
02 Oktober 2008 - 19:34
Marieke:
ey dennis,
leuk om zo wat van je te horen. mooi zo dat daar alles goed gaat...hier overigens ook...schaatsen gaat voor ons ook bijna weer beginnen...zaterdag de eerste training weer..beetje vroeg maar goed dat heb je he in heerenveen..
veel plezier en succes nog op je bootje..:P
spreek je
liefs
Marieke -
03 Oktober 2008 - 15:30
Jim En Marion:
Hoi Dennis, leuk om te lezen hoe je het beleeft, nog is wat anders dan het varen in de boot van je pa!Wij eten vandaag hutspot omdat het drie oktober is! -
18 Oktober 2008 - 11:21
Siep:
Hoi Dennis, ben je ondertussen al in Zeebrugge? of ben je al weer onderweg naar de volgende haven. Het was wel leuk zeker toen je weer je paps en mams zag. groetjes en goede reis en veel plezier verder.