Laatste bericht van het schip - Reisverslag uit Valparaíso, Chili van Dennis Lamboo - WaarBenJij.nu Laatste bericht van het schip - Reisverslag uit Valparaíso, Chili van Dennis Lamboo - WaarBenJij.nu

Laatste bericht van het schip

Door: Dennis

Blijf op de hoogte en volg Dennis

03 December 2007 | Chili, Valparaíso

Hallo Allemaal,

Dit word het laatste bericht dat ik vanaf het schip stuur. Over 2 dagen mag ik naar huis. Het vorige bericht kwam vanuit Punta Arenas als ik het goed heb. Vandaag zijn we in Valpariso. Dat ligt ook in Chili vlakbij Santiago. We zijn hier gekomen via Puerto Monte, en daar gaan we nu ook weer heen. Daar aangekomen mag ik dan op een vliegtuig terug naar Santiago, en via Madrid naar Amsterdam.

Vandaag samen met de andere Cadet Koen nog even de wal op geweest, want hij moest wat sinterklaas kadootjes kopen.
Ook moest er weer brandstof geladen worden, en tijdens het afmeren van de bunkerboot kwam er nog een zeehond voorbij zwemmen.

Verder is er weinig te vertellen vandaag. Ik heb het hier nu echt wel gezien en kijk uit naar het moment dat ik thuis kom.

Dat was het weer, tot ziens in Nederland,

Groeten Dennis

• 03 December 2007 - 08:16

Tante Anneke:

Hoi Dennis,

Je bent al aan het aftellen. Ik begrijp dat het weer fijn is naar huis te gaan. Op een gegeven moment heb jet het wel gezien en gehad. Maar.....het ging natuurlijk om de stage. Hoop dat die succesvol is verlopen.
    Geniet nog even van het weer daar. Hier is het onstuimig.
    Goede terugreis en groetjes,

Anneke

• 03 December 2007 - 08:22

Mariska:

Jeetje Dennis zit t er al weer op! We hebben genoten van je berichtjes en je foto's. goeie reis terug en een fijne sinterklaas avond! groetjes van je nicht

• 03 December 2007 - 09:34

Denise:

Dag lieverd!
    Wat fijn dat je weer naar huis komt! Het is bijna zover! Ik spreek je snel, en alvast een fijne Sinterklaas :)!

Liefs, Denise

• 03 December 2007 - 09:36

Moos:

Mohh!!

Nouw we gaan vnavond rode kool eten dus dat zit er tog wel minstens een week niet meer in :P jij blij!
    Anyway de bitterballen liggen al klaar dus vlieg maar een betj door ;)
    Zie je woensdag bruder!!

ajuus -xx- Monica

• 08 December 2007 - 14:03

Siep:

welkom thuis Dennis, geniet van je tijd dat je weer in voorschoten bent. en dan op naar zwolle toch??? groetjes siep