Helsinki - Reisverslag uit Helsinki, Finland van Dennis Lamboo - WaarBenJij.nu Helsinki - Reisverslag uit Helsinki, Finland van Dennis Lamboo - WaarBenJij.nu

Helsinki

Door: Dennis

Blijf op de hoogte en volg Dennis

07 Augustus 2007 | Finland, Helsinki

Hallo Allemaal,

Vandaag een berichtje vanuit Helsinki. Afgelopen dagen is er eigenlijk vrij weinig gebeurd. Zondag avond in st Petersburg hebben we wel een feestje voor de hele bemanning gehad, en dat was wel gezellig moet ik zeggen.
Daar in Rusland heb je toch wel een iets ander soort loods dan in een normaal Europees land moet ik zeggen. Ik vraag me nog steeds af hoe iemand in zo’n lichamelijke staat veilig van een loodsladder af kan kruipen na vertrek.

Verder is de aanvaarroute ook wel mooi daar, je moet je elke keer melden bij boei 1, 4, 8, 11 en 14. Deze staan ook allemaal heel netjes in de kaart, maar in de ware wereld houd het na boei 4 toch wel op...

Hier in Helsinki ligt op een paar honderd meter van het schip een ijshal, dus ging ik daar maar even een kijkje nemen. Helaas waren het alleen twee ijshockeybaantjes en sowieso was het verder niet open ook.

Ook is hier een wonder gebeurd. Ik heb eindelijk epauletten en dus kan ik nu ook een ‘net’ uniform aan.

Tot zover vandaag, morgen zijn we als het goed is in Stockholm.

Groeten Dennis

• 07 Augustus 2007 - 16:27

Tante Annneke:

He Dennis,
    Ik zat net achter de computer toen je berichtje binnen kwam. Leuk om mee te maken, hetgeen je allemaal verteld. Kun je nu ook eindelijk aan de "dis" bij de passagiers, nu je uniform klaar is. Lijkt me ook weer een gewaarwording.
    Was de loods dronken van de wodka! Of wordt daar wel goed opgelet.
    Veel plezier maar weer.
    Anneke

• 08 Augustus 2007 - 13:54

Moon:

Heej Bruder..!!
    Klinkt wel goed allemaal tog!! (H) ik vond vooral het paintbalverhaal wel lache :p stel zotten mja wel leuk met de veendam der owk bij..!
    Mja khoor wel weer van je tog (Y)

-xx- moos