Zonnetje - Reisverslag uit Vigo, Spanje van Dennis Lamboo - WaarBenJij.nu Zonnetje - Reisverslag uit Vigo, Spanje van Dennis Lamboo - WaarBenJij.nu

Zonnetje

Door: Dennis

Blijf op de hoogte en volg Dennis

25 Augustus 2007 | Spanje, Vigo

Hallo Allemaal,

Nu weer een berichtje vanuit Vigo, Spanje dus. Ik ben net met Hugo een rondje gaan lopen daar in een heerlijk zonnetje. Eigenlijk kreeg ik gelijk zin om te zwemmen, maar daar zag ik even geen mogelijkheid tot.

Gister is er ook nog een bescheiden verjaardag gevierd van de 4de stuurman. Een brok taart, en een of andere goedkope champagne, maar het was wel lekker.

Even een paar foto’s van het schip gemaakt en een biertje op een terrasje, en weer terug naar het schip.

Straks ga ik even aan me takenboek, en daarna weer lekker naar de sportschool om het vertrek van boven te bekijken. En dan loop ik vanavond de wacht mee in de machinekamer van 20:30 tot 00:30.

De Engelse machinist kreeg 2 dagen nast Petersburg trouwens de waterpokken, en zit u nog steeds in quarantaine (of zoiets). Thuis is hij dus nog niet, maar werken doet hij ook niet.

De groeten!

Dennis

• 26 Augustus 2007 - 21:00

Tante Anneke:

Ha Dennis,

Ik kreeg net jouw mail van je ouders doorgestuurd. Leuke reactie van jou op mijn berichtjes.
    Ik ben nog niet naar Afrika hoor, maar ben steeds een beetje aan het voorbereiden. Dinsdag b.v. ga ik naar de GGD om de nodige injecties te halen en de malaria-medicijnen te bespreken.
    Op 18 september vertrek ik, dus nog 3 weken te gaan. Dankjewel voor je vakantiewens!!
    Vanmiddag heb ik nog even gezellig met je vader zitten praten, bij oma. Hij heeft zijn best weer gedaan in de tuinen.
    Wel leuk dat je regelmatig een andere haven binnenloopt. Dat heb je op een cruise-schip natuurlijk.
    Nou Dennis, hou je taai en tot een volgend bericht.
    Anneke

• 27 Augustus 2007 - 19:04

Siep:

wel blijven oefenen he dennis.
    De ene keer champagne, de volgende keer wodka. Maar bier blijft toch de drank zo te zien. Trouwens, beide uniformen staan je goed hoor. Leuk om te lezen trouwens, je verhalen.
    t lijkt toch wel echt op een beetje vakantie zeg, sportschool, terrasje pakken en af en toe een beetje werken tussendoor. en af en toe nog leren ook. succes en veel plezier verder