Weer in R'dam - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Dennis Lamboo - WaarBenJij.nu Weer in R'dam - Reisverslag uit Rotterdam, Nederland van Dennis Lamboo - WaarBenJij.nu

Weer in R'dam

Door: Dennis

Blijf op de hoogte en volg Dennis

25 Juli 2007 | Nederland, Rotterdam

Hallo Allemaal,

Vandaag zijn we weer in Rotterdam, hier kan je gratis internetten, dus doen we dat hier maar. je bent Nederlander of niet. Na 2 tripjes van 4 dagen zijn er al 3 passagiers horizontaal van boord gegaan. 2 keer stond er een Ambulance te wachten, en afgelopen keer na het vertrek in de fjorden, zijn we tussendoor naar een dorpje gagaan om iemand met de Heli af te laten halen. Deze patient maakt het overigens goed. van de andere 2 heb ik niets gehoord.
Ik vind het wel een aardig gemiddelde voor 8 dagen, maar hier schijnt het normaal te zijn.
Gister toen we langs de nederlandse kust voeren heb ik in de luxe gym een beetje op de apparaten gezeten en gelopen. best mooi als je dan uitzicht over zee hebt.

Verder heb ik op het moment weinig te melden. Alleen heb ik idd wel het idee dat ik hier een boer ben tussen de anderen. Mijn uniform is nog niet klaar, en het kan mij aan me reet roesten, maar die andere gasten vinden het niet kunnen.

nouja, tot later!!
Dennis

• 25 Juli 2007 - 12:41

Tante Anneke:

Hoi Dennis,
    Is het uniform verplicht als het klaar is? Wanneer heb je eigen kleding aan?
    Uit de 2 foto's maak ik op dat het wel heel mooi is, in de fjorden in Noorwegen.
    Ik ben benieuwd hoe het aan boord is met de krachtige wind van de laatste dagen.
    Inmiddels is de voliere weg. Hij is gedemonteerd door iemand van Vogelopvang Flevopolder. Zo krijgt hij wel een mooie bestemming.
    Nu op naar de volgende fase in de tuin.
    Voor nu groetjes en ik zie je berichten wel weer.

Anneke