Machinekamer
Door: Dennis
Blijf op de hoogte en volg Dennis
23 Augustus 2007 | Frankrijk, Le Havre
Na het berichtje uit Harwich nu eentje uit Le Havre.
Ik zit nu in de machinekamer en het bevalt me daar prima. Eindelijk weer smerige handen en ‘normale mensen’ om me heen die niet zo veel praten, maar gewoon werken.
Ook zit een overal me beter dan een uniform, dus het zel nu allemaal wel goed gaan komen.
De dag begon al goed met een stoompomp waar de pakking uit knalde. Ook heb ik zelf brandstoffilters vervangen, wat opzich niet zo interessant is, maar ik vind het al leuker dan het voorgaande wat ik gedaan heb.
Er is ook een nieuwe stuurman gekomen, en die heeft even naar de stabiliteit gekeken. Deze heeft dat al vaker gedaan, en hij kwam met dezelfde conclusie als ik... er klopt geen moer van.
Ik ga nu even een biertje drinken met Hugo, en dan maar weer slapen.
De Groeten!!
25 Augustus 2007 - 07:35
Mama:
Hoi, en..... smaakte het biertje met Hugo beter dan de wodka?? Hoe is het eigenlijk afgelopen met die Engelse machinist uit St. Petersburg?
Las dat je toch aan overals gekomn bent, dus de voorraad was nog niet helemaal op. Gelukkig dat je nu werk naar je zin doet. Renske zei al:"Hoe viezer hoe beter voor Dennis". Dat klopt dus wel. Veel plezier maar weer.