op weg naar rotterdam
Door: Dennis
Blijf op de hoogte en volg Dennis
20 Juli 2007 | Noorwegen, Flåm
We zijn nu op de terugweg vanuit Flam naar Rotterdam, waar we zaterdag ochtend aankomen. Dit is het eerste van de drie rondjes. De passagiers zijn op dit moment allemaal gepensioneerde HAL mensen, die Nederlands spreken, waarschijnlijk is dit de enigste cruise waarbij dit zo is.
Opzich is het wel leuk hier, alleen begin ik nu al schijtziek te worden van alle onzinnige papieren.
Ik zit voorlopig op de brug voor stage en daar zitten een Engelse, Nieuw zeelandse, Belgische, Schotse en wat nederlanders officieren.
Tot zover het eerste berichtje,
Groeten aan allemaal, en bedankt voor de berichtjes.
Dennis
20 Juli 2007 - 19:38
Sieghje:
Klinkt echt vet allemaal johh!!
Hoe was Flam??
xx Sieghje -
20 Juli 2007 - 20:44
Leon:
Hallo Dennis,
Veel plezier tijdens je stage, maak er wat van. Enne...misschien kom ik je nog wel tegen op de waterweg.
Leon & Anke -
20 Juli 2007 - 21:06
Moon:
Heej Bruder!!
Nou klink al weer lekker dat je der nu al schijtziek van wordt ;) en dan moet je nog zo lang! :O nja hoop dat je het een beetje gaat volhouden maar eig twijfel ik er nie aan :p..
voorschoten - feyenoord was egt helemaal hip or :p heb je egt wat aan gemist maargoed ik zal me maar ff opgeven voor je berichtjes en dan ga ik is even opletten wat jij allemaal uitspookt ;)
xx je zusjee :D -
23 Juli 2007 - 08:08
Nelis:
Lamboo ouwe boer, dat die Russen helemaal niets invullen qua papieren betekent niet dat de halmo's dat ook niet hoeven doen. Schrijven dus ouwe rukker!
Later
Nelis