Bijna weg - Reisverslag uit Voorschoten, Nederland van Dennis Lamboo - WaarBenJij.nu Bijna weg - Reisverslag uit Voorschoten, Nederland van Dennis Lamboo - WaarBenJij.nu

Bijna weg

Door: Dennis

Blijf op de hoogte en volg Dennis

21 Augustus 2008 | Nederland, Voorschoten

Morgen (vrijdag 22 augustus) is het dan zo ver. Eindelijk kan ik werken.

Na wat vertragingen met een ongeldig diploma is alles toch goed gekomen, en vertrek ik met vlucht KL 601 richting Los Angeles.

Daar zal ik de 22ste nog, en anders de 23ste aan boord stappen van de Maersk Klaipeda. De eerste reis zal gaan naar Yokohama in Japan.

Het complete vaarschema is te vinden op:

De positie van het schip is te vinden op:

Ik zal een poging doen om deze pagina weer bij te gaan houden (of bij te laten houden) voor iedereen die geïnteresseerd is.

over ongeveer 3 maanden +/- 23 November zal ik weer naar huis komen.

Groeten Dennis

• 21 Augustus 2008 - 17:19

Renske:

ik zal je missen hoor!:)

• 21 Augustus 2008 - 19:12

Monica:

Veel plezier mafkees!!

• 22 Augustus 2008 - 12:25

Tante Anneke:

Hoi Dennis,
    Gisteren heb ik je nog even aan de telefoon gehad. Maar ook via dit medium wil ik je een behouden vaart wensen, en heel veel werkplezier. Je gaat nu voor het echie!! Heel anders dan de stage op het passagiersschip.
    Wij zullen je blijven volgen via deze site en eventueel de mail via je ouders.
    Groeten en toi toi,
    Anneke en Arthur

• 24 Augustus 2008 - 10:31

Mama:

Hoi Dennis, was het gezellig in het vliegtuig met Paul de Leeuw of heb je er weinig van gemerkt. Bevalt je hut en kun je al je spullen kwijt? Nou ik hoor of lees het allemaal wel weer. In ieder geval een goede vaart. XXX :D

• 24 Augustus 2008 - 19:59

Rene:

Hoi Dennis,

Veel plezier en succes gewenst! Mocht er nog een container namens Nippon tussen zitten, geef die maar een zetje, ik heb het al druk zat.

Rene